בישולי דרך - המדריך המקצועי לבישול בשטח / גלעד מאירי
בזכות המדריך המקצועי לבישול בשטח - שכתב גלעד מאירי תוכלו לבצע בקלי קלות בישולים בדרך, כך גם המוצרים הזמינים שמביאים מהבית. מאירי, המעיד על עצמו שהוא מיטיב לכת ולסת, בשלן הרפתקני וחובב מחנאות ברחבי העולם, ריכז את כל האפשרויות הבישול בשטח, החל מהמנגל המסורתי, הסאג', הטאבון, המדורה, הגזייה ועוד בישול אקסטרים על המנוע הרותח ברכב, הכל בהתאם לאופי הטיול ורמת האלתור.
בספר 100 מתכונים הנעים על הסקאלה שבין קלים ומהירי הכנה ועד לאתגריים ויצירתיים כמו בישול חביתה בתוך שקית ניילון ושווארמה על המזלג שנדחף לטאבון מאולתר. למתכונים ולאופן הביצוע כלי הבישול נלווים סיפורים משעשעים ותמונות יפות.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה